Despre noi

Compania noastră cu capital 100% românesc și-a început activitatea în 2011 și a devenit pe parcursul anilor unul dintre cei mai inovatori si importanți producători de cărămidă aparenta și alte elemente de manufactură ceramică din regiune, valorificand astfel argila din zona Sântimbru, județul Alba, cunoscuta pentru proprietățile sale superioare.

Ne dorim ca prin inovație, devotament și respectarea procedeelor tradiționale, să oferim produse trainice, de cea mai bună calitate, care sa fie în armonie cu stilul de viață al fiecăruia.

Soluțiile noastre sunt complexe - realizăm produse care să se integreze cu orice stil arhitectural și să ofere un design deosebit oricărei locuințe sau grădini.

Cărămida aparentă este alegerea excelentă pentru un cămin primitor cu design deosebit, care cu siguranță nu va trece neobservat. Este potrivită atât pentru design interior în living, baie, bucătărie, dormitoare cât și pentru exterior: fațade, socluri, garduri. Nuanțele sale calde contribuie la o stare de bine și crează o atmosferă relaxantă pentru toata familia.